Başak Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını, üst öğrenime, meslek hayatına ve toplumsal yaşama hazırlanmalarını sağlamak.

Misyon: Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin; temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:10
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning: (e-özel eğitim dijital gazete) (Mavi Denizler Kadar Özgürüz)

WEB - https://767427.meb.k12.tr

Adres - SERVERGAZİ MAH. İBRAHİM CENGİZ CAD. İŞİTME ENGELLİLER OKULU SİTESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 49 İÇ KAPI NO 2 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

Kütüphane Kitap Sayısı :1981
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.